Varmepumper

Varmepumper

Vi har alle et fælles ansvar i at beskytte miljøet. Derfor er miljøvenlig bæredygtighed en høj prioritet for Daikin. Deres virksomhed bliver drevet i overensstemmelse med de grønne principper.

De bestræber sig nemlig på at levere de mest energieffektive og sikreste løsninger til bl.a. virksomheder, boliger samt brancher for at dække opvarmnings- og kølebehov.

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Generelt om varmepumper

  Varmepumper

  Hvis du er i gang med at undersøge måder at reducere dine elregninger på eller undersøger du varme- og køleindstillinger for et nyt hus. Så overvejer du måske en varmepumpe. En varmepumpe er en god løsning for dig, da det kan give dit hjem klimakontrol året rundt.

  Din varmepumpe kan både varme, men den kan også afkøle de varme sommerdage. Det kan det være, at det for dig ikke er økonomisk fordelagtigt at bruge en varmepumpe til alle dine varmebehov, men mere som en supplerende del af din opvarmning.

  Daikins varmepumper virker på den måde, at den udnytter den energi, som der er i husets omgivelser. På den måde kan du udnytte den gratis energi og varme, som luften udenfor indeholder. Energien vil blive overført til gulvvarme, radiatorer eller blæser den direkte ind som varm luft.
  Varmepumpen kan styrers fra en fjernbetjening, som er standarden, men derudover kan den også styres fra en app på din mobil, iPad eller lignende.
  Så derfor er varmepumpen med dens optimale udnyttelse af energien den billigste måde at få et optimalt indeklima, såvel om vinteren som om sommeren.

  Luft til vand varmepumpe:

  Luft til vand giver dig en lille besparelse og er både billigt og nemt at installere, da det ikke kræver, at man graver jordslanger ned i haven. Denne form for varmepumpe kan erstatte dit olie- eller naturgasfyr og sørge for at du får varme og varmt brugsvand.

   

  Luft til luft varmepumpe:

  Hvis du benytter dig af en dyr varmeform som elvarme eller oliefyr, så kan du med en lille investering spare meget ved at supplere elvarmen med en luft til luft varmepumpe.

   

  Jordvarmepumpe:

  Jordvarmen giver dig typisk den største besparelse i forhold til de to andre, men den er også dyrere at etablere og kræver at der kan graves jordslanger ned i din have. Denne form for varmepumpe kan erstatte dit olie- eller naturgasfyr og sørge for at du får varme og varmt vand.

  SPAR 70% PÅ DIN VARMEREGNING

  Den rigtige varmepumpe sparer dig rigtig mange penge hvert år.

  TJENER SIG SELV HJEM PÅ 1- 6 ÅR

  Typisk vil en varmepumpe tjene sin udgift hjem på ganske få år sammenlignet med dens levetid.

  GIVER ET BEDRE INDEKLIMA

  Et forbedret indeklimaet er også, en rigtigt god grund til at vælge varmepumpe.

  DET ER GODT FOR MILJØET

  Hvis vi oven i alle de økonomiske fordele også skal tænke lidt på miljøet, så er en varmepumpe en af de mest miljøvenlige energiløsninger.

  FÅ ENERGITILSKUD

  Få energitilskud på op til 6-8000 kroner skattefrit, når du skifter din gamle energikilde ud med en varmepumpe.

  FÅ HÅNDVÆRKER FRADRAG

  Din varmepumpe er berettiget til håndværker fradrag på 12.000 kroner pr. voksen beboer i husstanden.

  Generelt om varmepumper

  Varmepumpe

  Hvilken varmepumpe skal du vælge?

  Der er mange forskellige varmepumper, som dækker forskellige behov. Hvilken varmepumpe du skal vælge, afhænger af hvilket behov det skal opfylde – det kan være en varmepumpe til et sommerhus, kolonihave eller en helårsbeboelse. Derudover afhænger det også af, om du vil skifte hele din varmeløsning ud med en varmepumpe eller blot supplere det med din nuværende varmeløsning.

  Du kan kontakte os med det samme og få 3 gratis og uforpligtende tilbud, hvor du kan få en konsultation med en autoriseret varmepumpemontør.  De kan også rådgive dig i hvilken varmepumpe der vil være bedst til lige præcist dit behov.