Varmepumpe København - find din montør

Varmepumpe i København og omegn

Det er ikke kun ude i de tyndt befolkede egne af landet, at varmepumper er en fordel og en god investering. Mange ældre boliger i København og omegn, er stadig ikke koblet på fjernvarme endnu. Derfor kan en varmepumpe være en rigtig god investering, både på kort og langt sigt, afhængigt af udsigterne til evt. fjernvarme.
 
Installationen af varmepumpen foregår på samme måde, som i enhver anden bolig. Derfor skal den som altid monteres af en autoriseret og KMO certificeret installatør.

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Økonomisk løsning

  Afhængigt af varmepumpens type, er investeringens størrelse alt imellem 12.000 og 100.000 kr. En luft-til-luft varmepumpe er billigst, men varmer kun bolig og ikke brugsvand. Derfor er det ikke en løsning, som fungerer for alle. Luft-til-vand anlægget opvarmer både bolig og brugsvand, men er langt dyrere at montere. Læs mere om luft-til-luft varmepumpe her og luft-til-vand varmepumpe her.

  Hvilken montør skal du vælge af varmepumpe København?

  Som nævnt tidligere er KMO certificeringen vigtig, når du vælger montør af varmepumpe. Derudover er det også vigtigt du vælger en erfaren montør, som ved hvilke ansøgninger, som skal være godkendt af kommunen, inden installationen påbegyndes.

  “Det kan jeg da klare selv”

  Visse dele af installationen er faktisk tilladt at håndtere på egen hånd, men ikke tilslutning af strøm, samt installation og montering af køleelement med kølemiddel. Disse dele er det kun tilladt for en certificeret og autoriseret montør at installere.

  Rådgivningen er også en essentiel del af at vælge montør. Mange kan stå i en overvejelse mellem luft-til-luft eller luft-til-vand varmepumpe. Her er det vigtigt at have en erfaren montør, man kan stole på og man ved har styr på hvad de laver.
   
  Kontakt os og få uforpligtende tilbud på varmepumpe København, fra montører som du kan stole på!