Placering af varmepumpe

Skal du have en varmepumpe eller går du og overvejer at få en en varmepumpe?
En vigtig faktorer for en optimal varmepumpe løsning er bl.a. placeringen. Den rigtige placering kan således være med til at forøge effektiviteten og formindske støjen for varmepumpen.

Forøg effektiviteten

Rigtig mange danskere vælger at købe en luft til luft varmepumpe, grundet at det er den varmepumpe type, som er den billige løsning til en alternativ energi udvinding. Da en luft til luft varmepumpe er en billig løsning, vil den heller ikke være lige så effektiv som en luft til vand varmepumpe. Derfor er det vigtigt at du kan få maksimeret effektiviteten på varmepumpen. 

Dertil er det vigtigt med den rette placering. Den rigtige placering vil ofte være i et rum, som ligger centralt i den bolig. På den måde kan den varme luft bedre blive fordelt ud i boligen. 

Derudover skal du også tænke på at placere den i et rum, hvor du opholder dig mest, da en varmepumpe er mest effektiv i det rum den er placeret i. 
 

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Formindsk støjen

  Med en luft til luft varmepumpe vil der være en vis støj. Denne støj kommer primært fra den store propel, som er monteret i den udendørs del. 

  Placering af varmepumpe vil være optimal, hvis støjen ikke er til gene for dig og dine naboer. 

  Så prøv for hvidt muligt at undgå at placere den ved soveværelset. Den ideelle placering kunne f.eks. være ved muren op til et værelse eller bryggers. 

  Men vær opmærksom på at selve yderdelen ikke kan stå for langt væk fra inder delen. Jo længere væk yderdelen står fra inder delen, jo mindre effektiv vil varmepumpen være. Dette er en hårdfin balance og kræver ofte sparing med en autoriseret VVS’er.

  Autoriseret montør af varmepumper

  Luft til luft varmepumpe

  Sandkær VVS er autoriserede til at montere og installere varmepumper. Dette firma har mange års erfaring med en bred vifte af opgaver inden for varmepumper. 

  Således er du sikret en løsning, hvor din varmepumpe bliver monteret og installeret på den helt rette placering. En placering som tager udgangspunkt i hvad der passer bedst til dine behov, med mulighed for maksimere effektiviteten og formindske støjen. 

  Udover den rette placering, vil en autoriseret installatør også være i stand til montere den stabilt. Den rette montering vil således finde sted på et solidt underlag, som f.eks. hårdt presset jord eller en massiv betonflise. 

  Kontakt os

  Udfyld kontaktformularen og få 3 gratis og uforpligtende tilbud

  VarmePumpeOrdningen

  Vores varmepumpemontører er alle medlem af varmepumpeordningen, så du kan være sikker på at få din varmepumpe monteret i høj kvalitet og efter alle retningslinjer. Læs mere her