Montering af varmepumpe

Kontakt os for montering af dine varmepumper

Hvis du gerne vil spare penge på din varmeregning, formindske dit CO2-udslip og sikrer dig selv et holdbart resultat, så find din varmepumpemontør til montering af varmepumpe på FindHåndværker.

Udfyld formularen og få 3 uforpligtende tilbud fra vores dygtige varmepumpemontører hurtigst muligt.

 

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt

  Retningslinjer

  Vigtig omkring montering

  Du må du gerne selv sætte indedelen og udedelen op, men du må ikke selv forbinde delene grundet kølemidlet, som benyttes til at fragte varmen mellem de to dele, da det kræver en køleteknisk viden og certificering. Vi anbefaler, at du benytter dig af en KMO certificeret installatør, som er godkendt til at servicere og monteringen af varmepumpe. 

   

  Du må ikke selv tilslutte el, da der på det område er nogle love og regler, som skal overholdes. Du kan i stedet for benytte dig af en autoriseret elektriker. Det er vigtigt at du er sikker på, at der er en 230V stikkontakt med jordbeskyttelse maks. 1 meter fra enten indedelen eller udedelen. Hvis ikke den er der ved monteringen, så kan montøren ikke lave forsyningsstrøm.

  Vedligeholdelse

  Sørg gerne for at din varmepumpe bliver tilset regelmæssigt, da varmepumper har mere end et kilo kølemiddel, som der skal tilses af en autoriseret installatør hvert år. Dette kan også være med til at gøre, at din varmepumpe yder den optimale effekt, og dermed giver dig de største besparelser.

  varmepumpe montering

  Få et personligt tilbud – kontakt os i dag

  Hvis du gerne vil høre mere om en løsning og pris, som passer til dig og dine behov, så kontakt os i dag. Du kan hente op til tre gratis tilbud og få svar inden for kort tid.

  montering af varmepumper

  Andre retningslinjer ved montering af varmepumper

  Luft til vand varmepumpe:

  • Her er det vigtigt, at du minimerer støjniveauet til dine naboer. Her skal du placere udedelen minimum 5-10 meter fra skellet til din nabo.

   

  Jordvarmepumpe:

  • Du skal søge om tilladelse ved kommunen for at kunne få installeret jordvarmeanlægget – hvis du er i tvivl, så kan du kontakte vores support.
  • Du kan med fordel montere din jordvarmepumpe i den rette årstid, da man kan risikere frost i jorden om vinteren og dermed ikke kan grave i jorden
  • Det er en god ide at have en forsikring, hvis der opstår læk i selve jordslangerne
  • Du kan med fordel placere indedelen af din varmepumpe i kælder eller bryggers, så du ikke selv bliver generet af støjen.

  Kontakt os

  Udfyld kontaktformularen og få 3 gratis og uforpligtende tilbud

  VarmePumpeOrdningen

  Vores varmepumpemontører er alle medlem af varmepumpeordningen, så du kan være sikker på at få din varmepumpe monteret i høj kvalitet og efter alle retningslinjer. Læs mere her