Vælg den rigtige varmepumpe

Energipriserne stiger eksplosivt

Vi bevæger os ind i en koldere periode, og det er ved at være tid til at tænde for varmen i din bolig. På samme tid er inflationen rekord høj blandt andet som følge af de høje energi priser.
 
I det energipriserne stiger så eksplosivt, er det måske nu du skal investere i varmepumper. Ønsker du at undgå varmeudgifter som er fordoblet eller tredoblet i forhold til sidste år, så skal du vælge et varmeanlæg som varmepumper til opvarmning af din bolig. Varmepumper er en investering som på sigt vil være langt billigere for dig, og som vil mindske din varmeregning. 

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Miljøvenlig løsning

  Varmepumper er ligeledes i tråd med den grønne omstilling. Så ønsker du at bidrage til den grønne omstilling og vælge den miljøvenlige løsning, så er varmepumper det helt rette for dig. Ved at få installeret en varmepumpe skåner du miljøet i langt højere grad end ved brug af fx naturgas og oliefyr. 

  Hvilken varmepumpe skal du vælge?

  Ved at investere i en vedvarende energikilde som varmepumper, vil du altså både reducere din varmeregning samtidig med, at du vælger et mere miljøvenligt alternativ. Det kan dog være svært at vide hvilken varmepumpe, der er den rette for dig og din bolig. Du kan vælge mellem 3 typer varmepumper – jordvarmepumpe, luft-til-luft varmepumpe og luft-til-vand varmepumpe. 

  Jordvarmepumpe
  En jordvarmepumpe udnytter jordvarmen. For at lede jordvarmen til varmepumpen vil der blive gravet en væskefyldt slange ned i din have. Denne varme kan anvendes til opvarmning af vand, radiatorer og til gulvvarme. 
   
  Luft-til-luft varmepumpe
  En luft-til-luft varmepumpe udvinder varme via luft. Varmepumpen opvarmer ikke brugsvandet, men blæser varm luft ind i din bolig. Udover at varmepumpen skaber en god varme i rummet, får du ligeledes et bedre indeklima. 
   
  Luft-til-vand varmepumpe 
  Her udvindes varmen ligeledes via luften. Den helt store forskel er, at luft-til-vand varmepumpen både opvarmer brugsvandet og skaber rumvarme. 
   
  Montering af varmepumper
  Du skal være opmærksom på, at du ikke selv må installere varmepumpen. I forbindelse med installeringen skal du kontakte en autoriseret installatør, som kan hjælpe dig med dette.