Fordele ved varmepumper

Stigende fokus på miljøet

I dag ses et stigende fokus på miljøet. Der indføres flere og flere grønne og miljøvenlige tiltag som reducerer CO2-udslippet. 

 

Individuelle forbrug

Dit forbrug og din livsstil er med til at påvirke miljøet. Det er vigtigt, at vi hver især tager ansvar for vores eget klimaaftryk. Du kan mindske dit klimaaftryk i form af flere forskellige miljøvenlige tiltag i hverdagen. 
 
Der er en lang række tiltag, som du kan gøre i din hverdag, der vil mindske CO2-udslippet.
Skal du på arbejde, i skole eller hjem til en ven eller veninde, så kan du tage cyklen noget oftere frem for bilen. Du kan ligeledes gøre brug af strømbesparende apparater, købe genbrugsvare noget oftere, indføre en kød-fri dag i løbet af ugen, da produktionen af kød belaster miljøet osv. Der er utrolig mange forskellige tiltag, som vil mindske forureningen af CO2-udslippet. Det kræver ikke de store forandringer. Det handler om, at være bevidst om hvad der forurener miljøet og derudfra træffe de mere miljøvenlige beslutninger.
 
Du skal ligeledes være opmærksom på dit varmeanlæg i din bolig. Har du en ældre varmekilde som fx et olie- eller gasfyr i hjemmet, så forurener du miljøet væsentligt mere end ved brug af varmepumper. Der er flere fordele ved at få installeret en varmepumpe.

Hent 3 gratis tilbud på din varmepumpe

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt 

  Fordele ved at anvende varmepumper

  Klimavenlig

  Ønsker du en mere miljøvenlig opvarmning af din bolig på, så er varmepumper det rette valg. Varmepumper er en varmekilde, som mindsker forureningen af miljøet. Ved at anvende en miljøvenlig opvarmningskilde som en varmepumpe, reduceres CO2-udslippet og du mindsker dit eget klimaaftryk. Derudover forbedrer en varmepumpe dit indeklima, da der vil være en god luftcirkulation i rummet. 
   
  Ønsker du at få installeret en varmepumpe, skal du være opmærksom på, at der er flere varmepumper. De 2 mest benyttede er luft-til-luft varmepumpe og luft-til-vand varmepumpe. Inden installeringen af varmepumpen vil det være en god ide, at tjekke om dit hjem er ordentligt isoleret. Kontakt en autoriseret installatør i forbindelse med installeringen af varmepumpen.
   

  Reducer din varmeregning

  Derudover er det et varmeanlæg som vil mindske din varmeudgifter. Gør du lige nu brug af et oliefyr, kan du reducere din varmeregning med op til 70%. Luft til vand varmepumpe skal installeres af en autoriseret installatør, og det kan være relativt dyr. Dog er det en utrolig god investering, som kan betale sig. Den forventede levetid er ca. 15 år.
   

  Vedligeholdelse

  En varmepumpe har stort set ingen vedligeholdelse. Det eneste du skal sørge for er et årligt servicetjek.